Rakennuspalvelu

Huoneistoremontit

Liiketilarakennus

uudisrakennus

AW Rappu Oy – Mitä hieman yli vuodessa voi tapahtua?

loka 14, 2021 | AW Rappu Oy

”Vähän yli vuoteen ollaan saatu mahdutettua aikas paljon.”

Aleksi Wilkman

Hieman reilu vuosi sitten Rakennus Rappu ja Rakennus Wilkman jäivät taakse ja AW Rappu Oy:n tarina sai alkunsa. Uutta yritystä perustaessa meitä motivoi se, että resurssit olisivat yhdessä laajemmat, jolloin projekteja olisi mahdollista ottaa monipuolisemmin vastaan. Meille oli lisäksi tärkeää, että voisimme työllistää itsemme lisäksi myös muita ammattitaitoisia rakennusalan osaajia. 

Kasvua on tapahtunut merkittävästi sitten meidän vuodentakaisten ensiaskeleiden. Aleksin sanoin: ”Vähän yli vuoteen ollaan saatu mahdutettua aikas paljon.” Meidän kahden lisäksi olemme onnistuneet luomaan työpaikan viidelle muulle taitavalle tekijälle. Meidän työntekijämme ovat kirvestöiden, sisustuskirvestöiden, laatoituksen ja maalauksen ammattilaisia. Opimme päivittäin heiltä paljon ja toivottavasti hekin myös meiltä. Meille oma oppimisprojektinsa on luonnollisesti ollut myös työnantajana oleminen, mutta siinä projektissa emme toivottavasti koskaan koe olevamme valmiita. Aina voi kehittyä silläkin saralla.

Olemme melkoisen tyytyväisiä yhtiömme suunnasta ja miten olemme kehittyneet vuoden aikana. Erityisen iloisia olemme uusista työntekijöistä ympärillämme. Isoin kiitos kuuluu kuitenkin meidän vanhoille, nykyisille ja tuleville asiakkaille! Ilman teitä ei olisi meitäkään!

Läpileikkaus AW Rappu Oy:n ensimmäisen vuoden projekteihin

Vuoden aikana olemme saaneet toteuttaa yhdessä lukuisia mielekkäitä projekteja yksityisille ja yrityksille. Mukaan on mahtunut muun muassa ravintoloita, ensimmäinen omakotitaloprojekti ja aliurakointia erinäisille isommille yrityksille, kuten tämän hetkinen työmaa Naantalin asuntomarkkina-alueella.

Kuluneelta vuodelta monia projekteja olemme täällä jo jakaneet kuvien ja tekstien muodossa. Tässä hieman koostetta meidän vuoden takaisesta matkasta:

Omakotitalon rakentaminen Turussa edistyy – kutsu harjannostajaisiin!

Ullakko – uusittu liiketila Turun keskustassa

Kylmä ullakko asuinkäyttöön – yli 100-vuotiaan puutalo-osakkeen remontti

Brokadi – Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa

Onnistunut kylpyhuone- ja saunaremontti: kuvat ennen ja jälkeen

UUNI – Liiketilaremontti Naantalin keskustassa

Mitä odotamme seuraavalta vuodelta?

Tulevasta vuodesta toivomme luonnollisesti kiireistä. Haluamme tarjota rakennuspalveluita monipuolisesti nykysille ja tuleville asiakkaille, samaan tapaan kuin ensimmäisenäkin vuonna. Meille saa aina soittaa, jos on jokin rakennusurakka mielen päällä. Loppujen lopuksihan tässä työssä kaikkein palkitsevinta on nähdä se tyytyväinen hymy ja säkenoivät silmät onnistuneen rakennusprojektin päätteeksi. Se vie meitä eteenpäin.

Terveisin:

Aleksi & Jukka

AW Rappu Oy

AW Rappu Oy:n terveisiä työmailta voi seurata myös Instagrammissa ja Facebookissa.