Rakennuspalvelu

Huoneistoremontit

Liiketilarakennus

uudisrakennus

AW Rappu Oy: Tervetuloa mukaan työmaalle

loka 3, 2020 | AW Rappu Oy

Haluatko kuulla, mikä on mahtanut olla meidän ihan ensimmäinen yhteinen rakennusprojekti? Se on tämä kuvan musta mökki, lukuunottamatta terassia. Olet ehkä saattanut Turun jokirannassa kesähelteillä pistäytyä noutamaan sieltä virvokkeita tai kahvia. Meille kyseisellä mökillä on suuri merkitys, sillä juuri tuo mökki on meidän ensimmäinen yhteinen rakennusprojekti muutaman vuoden takaa, kun molemmat vielä työskentelimme yksinyrittäjänä. Olimmehan olleet ystäviä jo vuosia ennen kyseistä urakkaa, mutta uskoisimme kipinän AW Rappu Oy:n perustamiselle syntyneen juuri tämän mökin rakentamisen äärellä.

Tänä kesänä olemme saaneet yhdessä rakentaa jo useampaa mielenkiintoista kohdetta ja nyt syksyn alkaessa ajatuksenamme on jakaa tänne lyhyitä ajankohtaisia kirjoituksia AW Rappu Oy:n rakennuskohteista. Kesän aikana valmistui uusi liiketila, jonka yksityiskohtia pääset pian ihailemaan. Valmistuneen liiketilan lisäksi Turun keskustan lähettyville on nousemassa ensi kesäksi komea kolmikerroksinen omakotitalo, yksi uusi liiketila on valmistumassa sekä idyllinen puutaloasunto on saamassa modernimpaa ilmettä.

Ajatuksenamme ei ole jakaa täällä vain kiiltäviä kuvia valmiista lopputuloksista, sillä sehän on työstämme vain se kirsikka kakun päällä. Pääset siis mukaan meidän kanssamme työmaalle! 🙂

Seuraathan meitä jo Instagrammissa ja Facebookissa?

– Jukka ja Aleksi –