Rakennuspalvelu

Huoneistoremontit

Liiketilarakennus

uudisrakennus

Brokadi – Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa

heinä 24, 2021 | Liiketilarakennus

Terveisiä täältä työntouhusta. Kesän sanotaan olevan parasta aikaa tekemiseen jos toiseen ja mekin olemme saaneet nauttia vilkkaista päivistä ja aurinkoisista rakennuskeleistä. Jos kuitenkin hetkeksi palataan kevääseen ja käydään vierailulla Turun Hansakorttelissa, jossa ennen vappua valmistui meidän toimesta onnistunut liiketilaremontti. Liiketilaremontin kohteena oli uusi ravintola Brokadi.

Me pääsimme käärimään hihat tässä kaksikerroksisessa liiketilassa Turun Hansakorttelissa huhtikuun alussa ja aloitimme asiakkaan sisustussuunnitelman mukaisen urakan. Osaltamme työ koostui lähinnä sisustusrakentamisesta, koska suurempia rakennemuutoksia ei kohteessa juurikaan tarvinnut tehdä, lukuunottamatta muutamia muutoksia keittiössä käytännöllisyyden ja viihtyvyyden parantamiseksi.

Kuvaparien vasemmalla puolella löytyy pääsääntöisesti tilanne ennen remonttia ja oikealta puolestaan voi ihastella lopputulosta kuvattuna jokunen päivä ennen avajaisia.

Lähdetäänkö kierrokselle? Aloitetaan alakerrasta.

Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa
Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa Brokai

Alakerta

Liiketilan kaikki pinnat ylä- ja alakerrassa uusittiin maalaamalla ja tapetoimalla asiakkaan sisutustussuunnitelman mukaan. Lisäksi asensimme tyylikkään kalanruotolaminaatin kumpaankin kerrokseen, listoitusta tietenkään unohtamatta.

Valmiiden kalusteiden asennuksen lisäksi toteutimme myös muutaman kalusteen mittatilaustyönä, kuten esimerkiksi alakerran maustepöydän ja muutamat apupöydät. Näin tärkeät laskutilat saatiin istumaan tilaan saumattomasti. Yläkertaan johtavan portaikon alle rakensimme näyttävän koristealueen rajaamaan tilaa, mikä samalla toimii myös katseenvangitsijana ja luo mielenkiintoa. Kurkataan seuraavaksi ravintolan keittiötilojen puolelle…

Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa keittiö
Brokadi keittio, Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa
Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa, Turun keskusta ravintolat

Keittiö ja baaritiski

Keittiössä ennen varsinaiseen uudistustyöhön ryhtymistä toteutimme jonkin verran käytännöllisyyttä parantavia muutostöitä ja samalla korjasimme aiemmat kosteusvauriot. Sen jälkeen pääsimmekin tekemään muutostöitä keittiön alueen välikattoon ja laatoittamaan, tapetoimaan ja maalaamaan keittiötilojen pintoja uuteen uskoon.

Yläkerta

Ravintolan yläkerran pinnat saivat nekin täysin uuden ilmeen ja tummanpuhuva lopputulos on todella lämmin ja harmoninen.

Liiketilaremontti Turun Hansakorttelissa

Kokonaisuudessaan liiketilaremontti sujui aikataulun mukaisesti. Ennaltalaaditut valmiit suunnitelmat helpottivat työtä ja urakan edetessä muutoksia suunnitelmiin tulikin vain vähäisesti. Urakka valmistui sovitusti vappuaattona, jolloin päästiin luovuttamaan valmiit ravintolatilat tilaajalle.

Jos sinulla on haaveissasi uusi toimi- tai liiketilaremontti Turun seudulla, niin kuulisimme projektistasi mielellämme. Tarjoamme sinulle luotettavaa ja asiantuntevaa osaamistamme ihan ensimmäisistä suunnitteluvaiheista toteutuksen viimeiseen listaan asti. Voit halutessasi tutustua myös meidän aiempiin liiketilaremontteihin painamalla tästä.

Ota meihin yhteyttä niin rakennetaan sinun haaveet yhdessä todeksi. 


Seuraathan meitä jo Instagrammissa ja Facebookissa?