Rakennuspalvelu

Huoneistoremontit

Liiketilarakennus

uudisrakennus

AW Rappu Oy

 

Unelmamme yhteisestä rakennusalan yrityksestä toteutui vuonna 2020, kun Rakennus Rappu ja Rakennus Wilkman jäivät taakse ja yhdistimme osaamisemme uuden yhtiön alle. Ennen yhteisen yrityksen perustamista työskentelimme kumpikin yli kymmenen vuotta yksityisyrittäjinä rakennusalalla. Tuona aikana saimme valtavasti kokemusta ja rakensimme lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä solmimme yhteistyökumppanuuksia alan toimijoiden kanssa. 

Vuosikymmen sitten tapasimme töiden ulkopuolella ja aloimme keskustelemaan rakentamisesta ja omista tavoitteista. Meitä yhdisti ajatus siitä, ettei yksinyrittäjänä aika tuntunut vuorokaudessa riittävän kaikkiin mielekkäisiin projekteihin ja niistä joutui jopa kieltäytymään. Halusimme yhdistää osaamisemme, koska molemmat unelmoimme yrityksestä, jossa voisimme mahdollisesti tulevaisuudessa työllistää ammattitaitoisia ihmisiä ja ottaa laajemmin projekteja vastaan.

Yhdistyminen on sujunut kohtuullisen vaivattomasti, mitä on varmasti tukenut myös vuosien ystävyyden tuoma yhteisymmärrys ja luottamus toiseen. Tällä hetkellä AW Rappu Oy työllistää jo viisi alan ammattilaista, emmekä voisi olla iloisempia meidän omasta tiimistä. Kiitollisia olemme myös meidän projekteista, kuten usean liiketilan remontoinnista, yksityisasuntojen remonteista ja täysin uuden kivitalon rakentamisesta Turun keskustan läheisyyteen. Työmaillemme pääset tutustumaan kattavammin täällä. 

Voit suunnata kaikki tulevat rakentamiseen liittyvät haaveesi meidän osaaviin käsiimme. Kaikkea ei tarvitse aina tehdä itse, vaikka taitoa löytyykin. Sinunkin ajalla on merkitystä, joten keskity sinä siihen, mistä eniten pidät. 

Ota meihin yhteyttä niin rakennetaan haaveet yhdessä todeksi.

– Jukka ja Aleksi –

dokan kalusto, omakotitalon rakentaminen
Aw Rappu
Aw Rappu
Aw Rappu

Toteutetaanko unelmia?

Ota yhteyttä: