Rakennuspalvelu

Huoneistoremontit

Liiketilarakennus

uudisrakennus

AW Rappu Oy

 

Uudet tuulet puhaltavat. AW Rappu Oy on muuttunut haaveista todeksi.  

Olemme kummatkin osaltamme onnekkaina työllistyneet erittäin hyvin yksinyrittäjinä ja arvostamme lämmöllä saamaamme asiakaskuntaa näiden kuluneiden reilun 15-vuoden aikana. Sitä ei saa koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Varjopuolena yksinyrittäjyydessä on ollut se, ettei vuorokauden tunnit ole riittäneet kaikkiin projekteihin ja niistä on ajanpuutteen vuoksi jouduttu kieltäytymään.  

 Yhdessä olemme jo tovin haaveilleet siitä, että olisi yhteinen rakennuspalvelu, jonka kanssa voisimme mahdollisesti tulevaisuudessa työllistää ammattitaitoisia ihmisiä ja ottaa enemmän projekteja vastaan. Sen aika on koittanut. Rakennus Rappu ja Rakennus Wilkman ovat jääneet taakse ja olemme yhdistäneet osaamisemme uuden osakeyhtiön alle. Yhdistyminen on sujunut kohtuullisen vaivattomasti, mitä on varmasti tukenut myös  vuosien ystävyyden tuoma yhteisymmärrys ja luottamus toiseen.

 AW Rappu Oy:llä on ensimmäisiä yhteisiä projekteja jo käynnissä ja olemme kummatkin innoissamme hyvin startanneesta yhteisestä matkasta. Jatkossa voitkin suunnata kaikki tulevat rakentamiseen liittyvät haaveesi meidän osaaviin käsiimme.

Ota meihin yhteyttä niin rakennetaan haaveet yhdessä todeksi. 

– Jukka ja Aleksi –

Aw Rappu
Aw Rappu
dokan kalusto, omakotitalon rakentaminen
Aw Rappu

Toteutetaanko unelmia?

Ota yhteyttä: